AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında arabadan duman çıktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek mutluluktan havalara uçacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek ticaretinin ilerleyeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir