AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah duman görmek

Kahve falında siyah duman görmek

Kahve falında siyah duman görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yeni iş kollarına girileceğine, şen kahkahalar atacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah duman gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah duman görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Kahve falında evde siyah duman görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ateş duman görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında simsiyah duman görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duman görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir