AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta duman görmek

Kahve falında uzakta duman görmek

Kahve falında uzakta duman görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayatın yoluna gireceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzakta duman gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Kahve falında uzakta duman görmek ticaretinin hızlanacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara dumanlar görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında dumandan boğulmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yeni duygular tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baca dumanı görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Kahve falında duman bulutu görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dumanlı ev görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir