AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün karardığını gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, ona özlemle sarılacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ellerinin karardığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri kararmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında altının karardığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında tavanın karardığını görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir