AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin karardığını görmek

Kahve falında ellerinin karardığını görmek

Kahve falında ellerinin karardığını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin karardığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Kahve falında ellerinin karardığını görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında elinin karardığını görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kararmak hileli bir işle karşılaşılacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında denizin karardığını görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında altının karardığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir