AnaSayfa / Genel / Kahve falında altının karardığını görmek

Kahve falında altının karardığını görmek

Kahve falında altının karardığını görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altının karardığını gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Kahve falında altının karardığını görmek kazancının günden güne çok artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün karardığını görmek çok zor günler geçirileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında havanın karardığını görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtının karardığını görmek kişinin rahat edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün karardığını görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının karardığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir