AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün karardığını görmek

Kahve falında göğsünün karardığını görmek

Kahve falında göğsünün karardığını görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünün karardığını gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün karardığını görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Kahve falında tavanın karardığını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sevilen bir dostun geleceğine alamet eder.

Kahve falında kollarının karardığını görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında gözün karardığını görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunun karardığını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında cildinin karardığını görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir