AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, galibiyetlerinin artacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz gibi su görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur gibi deniz görmek hem işinde başarılı olacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, malında zulüm meydana gelmesine alamet eder.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulur.

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir