AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, imkânlarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine inanılır.

Kahve falında boğulacak gibi olmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında boğulur gibi olmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz gibi su görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında buz gibi denize girmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir