AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşecek gibi olmak

Kahve falında denize düşecek gibi olmak

Kahve falında denize düşecek gibi olmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, başarılı bir kişi olacağına, haksızlığa uğrayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında düşmüş gibi olmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında düşer gibi olup uyanmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşermiş gibi olmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşüyormuş gibi olmak huşu içinde devam edeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir