AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz gibi su görmek

Kahve falında deniz gibi su görmek

Kahve falında deniz gibi su görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz gibi su gördüyseniz:

  • Duygusal problemleri hızla çözmek daha kolay olabilir.

Kahve falında deniz gibi su görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında buz gibi denize girmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur gibi deniz görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir