AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğulur gibi olmak

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında boğulacak gibi olmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında boğulur gibi olmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buz gibi denize girmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz gibi su görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur gibi deniz görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir