AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz gibi denize girmek

Kahve falında buz gibi denize girmek

Kahve falında buz gibi denize girmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, güvenini sarsacağına, hep yerinde sayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında buz gibi denize girmek gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Kahve falında buz gibi denize girmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz gibi suya girmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına delalettir.

Kahve falında buzlu denize girmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, çok üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında buz gibi su görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalettir.

Kahve falında buz gibi su içmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında deniz gibi su görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir