AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur gibi deniz görmek

Kahve falında çamur gibi deniz görmek

Kahve falında çamur gibi deniz görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur gibi deniz gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında çamur gibi deniz görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak artık daha dikkatli davranacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Kahve falında deniz gibi su görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buz gibi denize girmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir