AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balık gibi yüzmek

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında balık gibi yüzmek hayatından çıkaracağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek balık görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde balıklarla yüzmek istediği yola çıkacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık dolu denizde yüzmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, para kazanmaya alamet eder.

Kahve falında denizde yunus balıklarıyla yüzmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde balıklarla yüzdüğünü görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir