AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden ses duymak

Kahve falında gökyüzünden ses duymak

Kahve falında gökyüzünden ses duymak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ses duymak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Kahve falında gökyüzünden ses duymak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek sesler duymak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davul sesi duymak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz sesi duymak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı sesi duymak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin sesini duymak faydalı şeyler yapacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sur sesini duymak elinize para geçeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir