AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı sesi duymak

Kahve falında kapı sesi duymak

Kahve falında kapı sesi duymak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, doğru yolu bulacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kapı sesi duymak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Kahve falında kapı zili sesi duymak fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı sesi duymak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gaibden ses duymak tövbelerin kabul olacağına, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kaz sesi duymak deyim yerindeyse elinin döneceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret eder.

Kahve falında tekbir sesini duymak onun kıymetini her daim bileceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fren sesi duymak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin sesini duymak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir