AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan sesler duymak

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak yuva kuracağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta ezan sesi duymak beklentilerinin yerine geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ses duymak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında mezardan ses duymak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezardan sesler duymak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerin sesini duymak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında akan su sesi duymak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir