AnaSayfa / Genel / Kahve falında sur sesini duymak

Kahve falında sur sesini duymak

Kahve falında sur sesini duymak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, gitmediği yerlere gideceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sur sesini duymak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında sur sesini duymak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sur sesi duymak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suriye sınırını görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında surlara çıkmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sur üflendiğini görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında surun üflendiğini görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında suriye görmek çok büyük başarılara imza atacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kale sur görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir