AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek sesler duymak

Kahve falında yüksek sesler duymak

Kahve falında yüksek sesler duymak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesler duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek ses duymak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek sesli müzik duymak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek ses duymak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek sesler duymak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle bağırmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle sure okumak işlerinde verimin artacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle ağlamak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek sesle tartışmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir