AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul sesi duymak

Kahve falında davul sesi duymak

Kahve falında davul sesi duymak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, anne baba duasının alınacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, lüks içinde olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında davul sesi duymak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında davul sesi duymak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında davul çaldığını duymak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında davul çaldığını görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında davul zurnayla oynamak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ele geçen kazancın azalacağına işarettir.

Kahve falında ramazan davulcusu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davul çalan birini görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir