AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin sesini duymak

Kahve falında ölen birinin sesini duymak

Kahve falında ölen birinin sesini duymak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında anahtar sesi duymak zorlukların ortadan kaldırılacağına, bir beladan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında davul sesi duymak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında ambulans sesi duymak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kişinin sesini duymak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekiç sesi duymak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının sesini duymak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam sesi duymak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir