AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz sesi duymak

Kahve falında öküz sesi duymak

Kahve falında öküz sesi duymak sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında öküz sesi duymak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında öküz sesi duymak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve çanı sesi duymak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çalgı sesi duymak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplan sesi duymak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gür ses duymak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek ses duymak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan birinin sesini duymak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir