AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kalp kırmayacağına, işlerine bereket geleceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, evleneceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş topu görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine inanılır.

Kahve falında ateş topu atmak insan sevindireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında gökten ateş topu görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına tabir olunur.

Kahve falında havada ateş topu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ateşten topu görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir