AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşten topu görmek

Kahve falında ateşten topu görmek

Kahve falında ateşten topu görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, acılarını dindireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşten topu gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet eder.

Kahve falında ateş topu atmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ateşten topu görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında gökten ateş topu görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, insanlara küsüleceğine delalettir.

Kahve falında ateş topu görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, büyük emekler vereceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir