AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş topu atmak

Kahve falında ateş topu atmak

Kahve falında ateş topu atmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, daima zinde ve genç kalacağına, hayatının adeta cennete döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş topu atmak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ateş topu atmak kendi işinin sahibi olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten ateş topu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşten topu görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kırılan kalbin onarılacağına alamet eder.

Kahve falında havada ateş topu görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Kahve falında ateş topu görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir