AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Kahve falında gökten ateş topu görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşten topu görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, her daim Allah yolunda olacağına delalet eder.

Kahve falında havada ateş topu görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş topu görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir