AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten ateş topu görmek

Kahve falında gökten ateş topu görmek

Kahve falında gökten ateş topu görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, bunun farkına varacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, borçlarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında gökten ateş topu gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında gökten ateş topu görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş topu görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş topu atmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşten topu görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir