AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş topu görmek

Kahve falında ateş topu görmek

Kahve falında ateş topu görmek güçten düşeceğine, sonra kendi işini kuracağına, her şeyin sarpa saracağına, hayatını yoluna sokacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ateş topu gördüyseniz:

  • Şikayet etmeksizin tartışılan konularda değişiklik yapmaya odaklanmanız olumlu sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında gökten ateş topu görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında havada ateş topu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ateş topu görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında ateş topu atmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir