AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada ateş topu görmek

Kahve falında havada ateş topu görmek

Kahve falında havada ateş topu görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında havada ateş topu gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Kahve falında havada ateş topu görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, komşularla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşten topu görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek iyi şartlara kavuşacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş topu atmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Kahve falında ateş topu görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir