AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya yaratıcı işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine işarettir.

Kahve falında havada ateş topu görmek kısmetinin açık olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş topu atmak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten ateş topu görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşten topu görmek yanlış kararlar vereceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında ateş topu görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir