AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız kayması görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızın kaymasını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir