AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek güzel günlerin sona ereceğine, adını herkese duyuracağına, güzel günler görüleceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, bekarlar için evlenmeye, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek parasız kalmaya, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, yoksulluğa inanılır.

Kahve falında dilek dilemek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında camide dilek dilemek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir