AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayması görmek

Kahve falında yıldız kayması görmek

Kahve falında yıldız kayması görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yıldız kayması gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızın kaymasını görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması görmek alın terinin karşılığını alacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak kaymasını görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ay kayması görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir