AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mumla dilek dilemek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında melekten dilek dilemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta dilek dilemek işlerinde önemli adımlar atacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir