AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızın kaymasını görmek

Kahve falında yıldızın kaymasını görmek

Kahve falında yıldızın kaymasını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, hasretliğin biteceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında yıldızın kaymasını gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yıldızın kaymasını görmek çektiği yokluğun unutulacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek destek göreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret etmektedir.

Kahve falında buğday kaynatıldığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demlikte su kaynatmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir