AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü yıldız görmek

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, zinde kalacağına, akıl vereceğine, büyük başarılara imza atılacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü yıldız gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız topluluğu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızları görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünden yıldız toplamak derdin ve sıkıntının biteceğine, düşman malından yemeye rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir