AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızları görmek işinde uzmanlaşacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde çok fazla yıldız görmek kendisini geliştireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir