AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, adının ve şanının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sevilen bir dostun geleceğine delalettir.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulur.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir