AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yeşillik görmek

Kahve falında gökyüzünde yeşillik görmek

Kahve falında gökyüzünde yeşillik görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yeşillik gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Kahve falında yeşil gökyüzü görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünü yeşil görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yeşillik görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzüne çıkarılmak sıkıntıların azalacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir