AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek nasibin bollaşacağına, hayatınızın neşe dolacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek güzel fırsatların elde edileceğine, insanları kandıracağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek maddi zararının giderileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir