AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde dünya görmek

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde dünya gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında gökyüzünde dünyayı görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünya görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünya güzeli görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında dünyayı su bastığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir