AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gökyüzü görmek

Kahve falında yeşil gökyüzü görmek

Kahve falında yeşil gökyüzü görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil gökyüzü gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünü yeşil görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gökyüzü görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yeşillik görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, dünya malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok uçak görmek kavgaların biteceğine, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde şekiller görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne çekilmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunların yakında son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir