AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü yeşil görmek

Kahve falında gökyüzünü yeşil görmek

Kahve falında gökyüzünü yeşil görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, zorlukların yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünü yeşil gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında gökyüzünde yeşillik görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek günden güne kazancının artacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü yeşil görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil gökyüzü görmek ortak işlere gireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek işlerini büyüteceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzüne çıkarılmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir