AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, bilincin artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kariyer sahibi olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde güvercin görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına inanılır.

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz güvercin görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir