AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne çıkarılmak

Kahve falında gökyüzüne çıkarılmak

Kahve falında gökyüzüne çıkarılmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzüne çıkarılmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzüne çıkarılmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıl çıkartmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkarken yorulmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında diş çıkarken görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek müjdeli haberler alınacağına, acı veren durumların vuku bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir