AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında yedi tane ay görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalettir.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında dört tane ay görmek rakipleri mağlup edeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane ay görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üç tane ay görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, bazı kaynakların tükeneceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir