AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört tane ay görmek

Kahve falında dört tane ay görmek

Kahve falında dört tane ay görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane ay gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet eder.

Kahve falında üç tane ay görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane ay görmek malını ve canını riske edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Kahve falında yedi tane ay görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane ay görmek malının artmasını sağlayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek başarıların çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir