AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi tane ay görmek

Kahve falında yedi tane ay görmek

Kahve falında yedi tane ay görmek endişelerini silip atacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, bekarlar için evlenmeye, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yedi tane ay gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında yedi tane ay görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane ay görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane ay görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalettir.

Kahve falında dört tane ay görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir