AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü ve ay görmek

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve ay gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde ay görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek çok üst mevkilere geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir